ПРИЈАВИТЕ СЕ НА АКАДЕМИЈУ: Међународно право и међународни односи (Бања Лука)

 

Клуб студената Факултета политичких наука и Студентски савез Правног факултета, у сарадњи са Студентским парламентом Универзитета у Бањалуци организује Академију Међународно право и међународни односи чија реализација ће се одвијати 16. и 17. априла 2018. године са почетком у 11 часова на Факултету политичких наука и Правном факултету.

Учешће је бесплатно, али су пријаве обавезне због ограниченог броја мјеста.
Пријавити се можете путем сљедећег линка: ПРИЈАВЕ ЗА АКАДЕМИЈУ

Линк за Фејсбук догађај на којем се додатно можете информисати:
https://www.facebook.com/events/1699565480109620/

Извор: banjaluka.com
Аутор: Јелена Пекез

Циљ Академије је да се студентима приближи међународно право и важност дипломатија у односима БиХ и других земљама када се ради о вањско-политичким изазовима, укључујући и процесе интеграције.

Босна и Херцеговина, земља у процесу транзиције, доживљава свој преображај и неопходан јој је високостручан кадар младих људи који ће као будући експерти бити спремни одговорити на све њене потребе које сусреће на путу ка модерним свјетским токовима.

Предавачи су личности из области дипломатије и међународног права, а за ућешће се могу пријавити сви млади људи из Републике Српске, односно БиХ.

Организатори ће обезбиједити симултано превођење за панеле који се буду одвијали на енглеском језику, а по успјешном завршетку Академије сви полазници ће добити сертификате о учешћу.

#FirstStep2018 / banjaluka.com / Аутор: Јелена Пекез